OPA Astrology Store LogoUranus Härässä 2018 – 2026

Posted in Finnish

Uranus – vallankumouksen planeetta siirtyy härkään 15.05.2018.

Nykyastrologiassa Härkä liitetään talousasioihin ja pankkijärjestelmiin. Saatamme siis nähdä radikaaleja muutoksia näillä alueilla aikana, jolloin Uranus on Härässä vuosina 2018 – 2026.

URANUS HÄRÄSSÄ – HISTORIAA

Voidaksemme ennustaa mitä Uranus Härässä saattaa tuoda mukanaan, tarkastelkaamme hieman aikaisempia Uranuksen jaksoja Härän merkissä.

1934 – 1942

1935 – Jupiter oli Skorpionissa kuten nytkin. Sinä vuonna USA:n presidentti Franklin Roosevelt allekirjoitti The Banking Act -asiakirjan, joka mahdollisti liittovaltion vararahaston perustamisen (Federal Reserve) sekä taloudellisen järjestelmän uudelleenrakentamisen ja uudisti liittovaltion johtajiston rakenteen. The Federal
Reserve Act uudisti Federal Reserve –järjestelmän rakenteet, vallan ja toiminnot. Lisäksi Social Security Act –asiakirja, joka oli allekirjoitettu 14. elokuuta sai aikaan pysyvän kansallisen vanhuus- sekä työkyvyttömyyseläkejärjestelmän.

USA:ssa elettiin taloudellisen laman aikaa. Näitä uudistuksia kannattavat liberaalit ja konservatiivit, jotka olivat niitä vastaan, yhdistyivät tuona aikana. Vuosi 1934 USA:ssa oli kauhea maataloustuotannolle kuivuuden takia.

Uranus Härässä -transiitin aikaan vuonna 1935 Charles Richter, joka oli amerikkalainen seismologi, kehitti Richterin asteikon. Se mahdollisti maanjäristysten voimakkuuden mittaamisen. Kuten tiedämme, Uranus liittyy myös maanjäristyksiin ja Härässä ollessaan se liittyy maahan.

1939 – Toinen maailmansota puhkesi (1.9.1939) Uranuksen ollessa Härässä.
1941 – Uranus oli päättämässä kulkuaan Härän läpi, Saksa ja Italia julistivat sodan Yhdysvaltoja vastaan.

PELAATKO MONOPOLIA?

Monopoli, kuuluisa lautapeli, joka perustuu kiinteistöihin ja finanssiasioihin, julkaistiin markkinoille 5. marraskuuta 1935. Peli menestyi yli Parker Brothersien odotuksien ja on ollut historian suosituin lautapeli. Uranus oli Härässä 3 asteessa ja Jupiter perääntyi Skorpionissa 29 asteessa.

1850 – 1859
Edeltävääkin Uranus-transiittia Härässä leimasi taloudellinen kriisi. Vuoden 1857 paniikki oli äkillinen taantuma Yhdysvaltojen taloudessa. Yleinen lama alkoi vuoden 1856 loppupuolella näyttää merkkejä itsestään, vaikka paniikkia luonnehtivat peräkkäiset pankkien ja yritysten epäonnistumiset alkoivat jo vuoden 1857 puolivälissä. Tuona aikana vehnän hinnat romahtivat, rautatiet, pankit ja yritykset menivät konkurssiin ja työttömyys kasvoi.

1767-1775

Tätä ajanjaksoa leimasi siirtomaatalous. Vuoteen 1770 mennessä Amerikan mantereen siirtomaat olivat tärkeitä markkinoita brittiläisille tuotteille, joten Pohjois- Amerikan siirtomaat saavuttivat taloudellisesti ja poliittisesti valmiuden tulla osaksi alkavaa itsehallintoliikettä. Ensimmäinen siirtomaaliike nähtiin vuoden 1600 varhaisina vuosina, jolloin Uranus oli jälleen Härässä (1600 – 1607).
Kun katsoo taaksepäin näitä historiallisia tapahtumia, saatamme odottaa merkittäviä muutoksia finanssiasioissa tulevan ajanjakson kuluessa.

Kapitalismin päättyminen on vain kulman takana!

Arvioidessani hitaan planeetan siirtymistä mihin tahansa merkkiin, katson aina edellistä hidasta planeettaa, joka transitoi kyseistä merkkiä. Esimerkiksi Pluto oli Kauriissa ennen kuin Saturnus siirtyi tuohon merkkiin. Talouskriisi puhkesi v. 2008, jolloin Pluto astui Kauriiseen. Saatat muistaa vuoden 2000 toukokuun, jolloin suuri joukko planeettoja oli Härässä. Se oli materiaalisiin arvoihin perustuvan ajanjakson alku. Uranuksen transiitti Härässä panee meidät ajattelemaan, että on tulossa valtava muutos suhteessamme voimavaroihimme ja materiaalisiin arvoihin.

Uranuksen siirtyessä Härkään Uuden Kuun ajanjaksolla, voimme odottaa olevamme uuden aikakauden alussa, jolloin tulemme kokemaan uudenlaisia lähestymistapoja liittyen taloudellisiin järjestelmiin, valuuttoihin ja moniin muihin rahaan liittyviin tekijöihin. Härkä on rauhallinen eläin, mutta arvaamaton vihastuessaan; näin ollen ennustaminen markkinoiden suuntauksia tulee olemaan hyvin vaikeaa vuosien 2018 ja 2026 välisenä aikana, jolloin Uranus, odottamattomien tapahtumien planeetta transitoi Härässä.

SUHTEEMME RAHAAN ON MUUTTUMASSA!

Uranuksen transiitti Härässä korostaa tarvetta arvioida uudelleen suhteemme rahaan laajassa spektrissä; siihen miten ansaitsemme rahaa, miten kulutamme rahaa.

Saatamme omaksua paljon säästäväisemmän ja varovaisemman lähestymistavan. Esimerkiksi, saatamme vuokrata talomme tai automme, joita emme käytä tai saatamme pidättäytyä tarpeettoman omaisuuden keräämisestä.

Jupiterin ja Saturnuksen yhtymä Härässä toukokuussa v. 2000 oli merkki siitä, että erittäin intensiivinen kapitalismin aikakausi oli käsillä. Uranuksen siirtyessä Härkään, se tulee aktivoimaan tuon ajan vaikutuksen uudelleen ja tuomaan mahdollisesti uudistuksia tai jopa päättämään koko kapitalistisen järjestelmän.

Emme ripustaudu enää rahaan ja varoihimme Uranuksen ollessa Härässä. On tärkeää pysyä avoimempana ja joustavampana muutoksille ja uusille taloudellisille mahdollisuuksille. On ilmeistä, että teknologian käyttö luonnollisessa ympäristössä tulee lisääntymään.

MEIDÄN TULEE PITÄÄ HUOLTA LUONNOSTA JA MAASTA

Monet planeetat maamerkeissä osoittavat vahvempaa keskittymää ja tarvetta pitää paremmin huolta luonnosta, maasta ja maataloudesta. Vaikka tullaan saavuttamaan monia teknologisia kehityksiä, meidän täytyy muistaa, että me tarvitsemme aina luontoa ja Äiti Maata, joka ruokkii meidät.

Kaivos- ja maatilatoiminnan asiat tulevat olemaan osa tätä esityslistaa. Olemme astumassa ns. ‘Solar Minimum’ –jaksoon, jolloin auringonpilkkuja tulee olemaan vähemmän. Tämä jakso sattuu samaan aikaan pienentyneen tuottavuuden kanssa tai pahimmillaan se voi tuottaa jopa nälänhädän.

Jotkut tiedemiehet väittävät, että Maan päällä on alueita, jotka saattavat jäähtyä niin, että kasveja tuhoutuu.

Monet planeetat kasaantuvat Kauriiseen, jolloin vuosien 2019 – 2020 Auringon- ja Kuunpimennykset saattavat liittyä kylmiin sääolosuhteisiin. Noiden planeettojen siirtyessä pois Kauriista hetkeksi, Jupiter ja Saturnus muodostavat täydellisen yhtymän Vesimiehessä vuoden 2020 lopulla, joka saattaa aiheuttaa kylmää säätä. Oikea päätös saattaisi olla ryhtyminen jonkinlaisiin ehkäiseviin toimenpiteisiin, kuten siementen varastointiin ja kasvien leikkaamisiin.

Yleisesti ottaen, muutokset, jotka tapahtuvat Uranuksen ollessa Härässä vuosien 2018 ja 2026 välisenä aikana, saattavat olla hitaita, mutta kestävämpiä.

UUDET VALUUTAT

Uudet valuutat, esimerkiksi kryptovaluutat, kuten Bitcoin vahvistuvat todennäköisesti, sillä Härkä liittyy valuuttoihin ja Uranus liittyy teknologiaan. Jo vuoden 2018 alussa näemme osoituksen Saturnuksen vaikutuksesta Kauriissa, kun maat panostavat tarkastettavissa oleviin digitaalisiin (Uranus) valuuttoihin (Härkä).

Päivät Kuunpimennyksen ympärillä 27. heinäkuuta 2018 saattavat aiheuttaa turvallisuuden heikkenemistä digitaalisissa järjestelmissä. Saatamme kokea myös joitakin ongelmia Marsin perääntyessä Vesimiehessä. Nämä taivaalliset asennot luovat paineita Bitcoinin astrologiselle kartalle (4.1.2009, 3:15 am, Tokio, Japani).

EURON JA DOLLARIN ARVONLASKU

Vuoden 2018 toisella puoliskolla tulemme näkemään kuinka käteismaksut muuttuvat lisääntyvässä määrin mobiilimaksuiksi. Käteismaksut vähenevät ja liikkeellä olevat valuutat, kuten US dollari ja Euro menettävät arvoaan. Euron arvo saattaa laskea vuonna 2018 ja vielä enemmän dollarin arvo vuosina 2019 – 2020. 2020 näyttää olevan kriittinen vaihe USA:n taloudessa.

Teknologia on ollut väistämätön tekijä jokapäiväisessä elämässämme. Samalla kun toiset ihmiset yrittävät yhä pysyä erossa tekniikasta, astrologinen ennuste kertoo, että teknologiasta tulee yhä suurempi osa elämäämme Uranuksen siirtyessä Härkään. Niiden, jotka haluavat mieluummin käyttää käteistä, täytyy pysyä mukana maksujärjestelmien kehityksessä.

Alla on Euron kartta ja vuoden 2018 talvipäivänseisauksen kartat verrattuna toisiinsa. Transitoiva Saturnus osuu yhteen Eurokartan Auringon kanssa, transitoivat Uranus ja Pluto aktivoivat Venus-Mars-Saturnus T-neliön Euron kartalla. Transitoiva Saturnus saavuttaa tuon asteen 2019 – 2020. Näemme vaikutuksen selkeämmin varhain vuonna 2019-2020 pimennysten aikaan Kauris-Rapu –akselilla.

HYVÄSTIT EUROOPAN UNIONILLE

Ihmiset kysyvät aina minulta: “Liittyykö Turkki Euroopan Unioniin?” ja minä vastaan aina samalla tavalla: “Onko tulevaisuudessa vielä Euroopan Unionia?” On paljon mahdollista, että tulemme sanomaan hyvästit Euroopan Unionille ja Eurolle. Varhain vuonna 2020 Euroopan Unioni saattaa hyvinkin olla matkalla päätökseen tai kutistumassa pienempään rakenteeseen.

Toukokuun 16:nnen 2020 Kuunpimennykseen mennessä Saturnuksen paluu USA:n kartalla ja tulee kulminaatiopisteeseen. Kaikki päättyy ennemmin tai myöhemmin. Tietenkään USA:kaan ei ole poikkeus. Kartalla saatat nähdä Kuunpimennyksen 2022 Skorpionissa 25 asteessa heijastuneena USA:n karttaan.

MEIDÄN ON PARASTA TOTTUA TEKNIIKAN KEHITYKSEEN

Härkä edustaa kaulaa, kurkkua, niskaa ja korvien takaosaa. On selvää, että se liittyy kuulemiseen. Uranus Härässä saattaa tuoda uutta teknologista kehitystä liittyen näihin ruumiinosiin. Kenties voidaan olettaa, että siruja tullaan käyttämään kuulon vajaatoiminnan korjaamiseen.

Linjassa kehityksen kanssa terveyteen liittyvässä tekniikassa, tulemme käyttämään jokapäiväisessä elämässämme koneita, jotka kartoittavat kehoamme. Koska Uranus liittyy tuntoaistiin, tulemme käyttämään kosketusnäyttöjä, kosketus alustoja ja muita kosketusohjattuja tuotteita ja sovelluksia enenevässä määrin. Koska Uranus edustaa sähköä ja Härkä liittyy kehoon voimme odottaa tiedemiesten kehittävän sähköä tuottavia tekoelimiä. Kasvojen tunnistusmenetelmiä, jotka kehitettiin Uranuksen ollessa Oinaassa (hallitsee päätä ja kasvoja) pystytään soveltamaan pankki- ja rahateollisuudessa Uranuksen siirtyessä Härkään. Myös monissa rahasiirroissa tullaan käyttämään sormenjälkiä.

Älykkäät kotiturvallisuusjärjestelmät tulevat todennäköisesti saamaan huomiota, koska Härkä liitetään myös turvallisuuteen. Varhaiset varoitusjärjestelmät kuuluvat myös listallemme. Toisaalta vakuutusala tarvitsee myös uudistuksia. Vakuutusalan uudistukset saattavat nousta erittäin tärkeiksi vuonna 2018, kun Jupiter transitoi Skorpionissa.

Ruokateollisuudessa saatetaan nähdä myös uudistumista. Ravintotottumuksemme saattavat muuttua tulevien 7-8 vuoden aikana. Kenties tulemme näkemään pillereitä, jotka poistavat tarpeemme syödä. Saatamme kuluttaa vähemmän lihaa ja valita mieluummin kasvispohjaisen dieetin. Meille saattaa kehittyä myös kasvava ruokahalu joidenkin omaperäisten ja erityisten makujen suhteen.

Hajuvedet, tuoksut, saippuat ja kukat, jota Härkä edustaa, tulevat myös vetämään huomiomme puoleensa. Luonnontuotteiden käyttö tulee olemaan enemmän muodissa.

LUONNONKATASTROFIEN LISÄÄNTYMINEN

Luonnonkatastrofien, erityisesti maanjäristysten määrä, saattaa lisääntyä tulevina vuosina. Auringon- ja Kuunpimennyskarttoihin 13.7. ja 27.7. ja 11.8 perustuen, ehdotan, että noina kuukausina meidän kannattaa olla erityisen varovaisia. Heinäkuu 13:nnen pimennys on oppositiossa Plutoon, viitaten joihinkin vakaviin vaikutuksiin. Mars-Uranus neliö aktivoituu myös noiden päivien aikana. Kuunpimennys 27.7. on mitä merkittävin pimennys tänä vuonna, kun Aurinko on Marsia vastapäätä. Viime vuoden kasautunut energia ilmentää itseään tuona aikana.

Pimennys 11.8. on kopio vuoden 1999 pimennyksestä, jota katseltiin Turkissa. Vuonna 1999 Turkissa tapahtui suuri maanjäristys. Tuleva pimennys ei näy Turkissa, mutta kuitenkin tämän pimennyksen planetaariset asemat menevät päällekkäin joltain osin vuoden 1999 pimennyskartan kanssa. Jotenka, haluan sanoa: ‘OLKAA VARUILLANNE!’

H.S. Greenin, joka eli 1900-luvulla ja oli erittäin tärkeä astrologi, mukaan maanjäristysten määrä kasvaa kun pimennys ja hitaasti liikkuvat planeetat ovat kiinteissä merkeissä, erityisesti Härässä ja Skorpionissa. Pimennykset eivät tosin satu näille merkeille, mutta Jupiter on Skorpionissa ja Uranus Härässä 15. toukokuuta alkaen. Tämä on siis vuosi, jolloin meidän tulee olla varovaisia.

Vuosien 1988 ja 1990 välillä syntyneiden elämässä tapahtuu suuria muutoksia. Muutoksia koetaan yritysmaailmassa ja eduissa, kotona ja perhe-elämässä, avioliitossa ja ihmissuhteissa. Nämä saattavat liittyä projekteihin, joiden käynnistäminen palauttaa jalat maan pinnalle.

Ihmisten, joilla on planeettoja Härässä ja Skorpionissa syntymäkartalla, pitäisi olla valmiita vallankumouksellisiin muutoksiin Uranuksen ollessa Härässä! Ne, jotka pystyvät nopeasti pysymään muutosten tahdissa, tulevat korjaamaan tämän suuntauksen hyödyt, kun taas niille, jotka vastustavat muutoksia, aika voi olla vaikea.

Rakkaudella, valolla ja toivolla!

 

Öner Döşer, AMA, ISAR Cap
OPA Turkey Satellite
APAI Jäsen
Öner Döşer , AMA, ISAR Cap on Isanbulissa toimivan Astro-Art School of Astrology:n johtaja ja opettaja
www.onerdoser.com/en
www.astrolojiokulu.com/en
OPA Turkey Facebook: https://www.facebook.com/groups/1628325654151225/R

LÄHTEET:

$